Showroom

Tervetuloa Bloom Deco Vuokraamon showroomiin, missä unelmasi kukka- ja somistekoristeluista heräävät eloon. Showroomimme on tila, joka on suunniteltu inspiroimaan ja auttamaan asiakkaitamme näkemään, miltä heidän tapahtumansa tai juhlansa voivat näyttää.

Kun astut sisään showroomiimme, avautuu maailma kauniita kukkia, luovia somisteita ja visuaalisia ideoita. Voit tutustua laajaan valikoimaamme erilaisia kukkia, väriyhdistelmiä ja tyylejä, jotka voivat täyttää juhlanne tai tilaisuutenne erityistoiveet. Meidän taitava tiimimme on paikalla auttamassa sinua suunnittelussa ja ideoinnissa.

Bloom Deco on omistautunut tekemään kukkasomistuksesta vaivatonta ja kaunista. Showroomimme on paikka, missä voimme yhdessä suunnitella ja luoda unelmiesi tilaisuuden visuaalisen ilmeen. Tule käymään, anna inspiraation viedä ja anna meidän auttaa sinua tekemään tilaisuudestasi unohtumaton kukkasomistuksen avulla.

ajanvaraus

suunnitteluaika showroomille

Alla olevan lomakkeen välityksellä voit varata 60 minuutin maksuttoman suunnitteluajan Bloom Decon showroomille Klaukkalaan. Antamalla meille tilaisuudestasi hieman lisätietoja, autat meitä luomaan sinulle upean ja tilaisuuttasi täydellisesti täydentävän kukkasomistuspaketin.

Olemme parhaiten tavoitettavissa showroomilla arkisin klo 10 – 15 välisenä aikana. Voit esittää lomakkeella toivomuksen tapaamisen ajankohdasta.  Olemme sinuun mahdollisimman pian yhteydessä tarkemman ajankohtaehdotuksen kanssa.

Bloom Deco showroom

Yrittäjäntie 14 / 12
01800 Klaukkala

vuokraamo@bloomdeco.fi

+358 41 3103309

Showroom ajanvaraus