Kukkakimppu White Dream, 5 kpl

Näyttävät silkkikukkakimput ja maljakot. Tuotepaketti sisältää 5 kpl silkkikukkakimppuja maljakoilla.

Vuokrattavana kaksi tuotepakettia, eli yhteensä kymmenen kukkakimppua.

Hinta:
Arki (ma-to) 175 € – tuotteiden nouto maanantaina klo 15
Viikonloppu (to-ma) 225 € – tuotteiden nouto torstaina klo 15

Toivottu vuokra-ajankohta ilmoitetaan kassalla.

175,00 225,00 

Näin vuokraus etenee:

Lisää haluamasi tuotteet ostoskoriin, ilmoita toivomasi vuokra-ajankohta kassalla ja lähetä varauspyyntö. Saat kolmen päivän sisällä sähköpostiisi varausehdotuksen. Ehdotus on voimassa kolme vuorokautta. Mikäli jotain tuotetta ei ole saatavilla haluamallesi ajankohdalle, pyrimme löytämään tilalle vastaavan tuotteen.

Vahvistettuasi varauksen saat varausmaksulaskun, joka on 50 % varauksen kokonaishinnasta. Mikäli varausmaksua ei makseta viikon kuluessa, varaus peruuntuu automaattisesti. Loppulasku erääntyy maksettavaksi 30 vrk ennen varauksen alkua. Mikäli maksua ei suoriteta ajallaan, varaus peruuntuu automaattisesti.

Nouda tuotteet varastoltamme Klaukkalasta joko maanantaina tai torstaina klo 15, riippuen valitsemastasi vuokra-ajankohdasta. Noudon yhteydessä tarkistamme varausnumeron sekä varaajan nimen. Tuotteet tulee palauttaa varastollemme Klaukkalaan vuokra-ajankohdastasi riippuen joko maanantaina klo 12 tai torstaina klo 12. Palautettujen tuotteiden tulee olla samassa kunnossa kuin noudettaessa.

Tuotteille on mahdollista tilata toimitus hintaan 349 € seuraaville alueille: Helsinki, Vantaa, Espoo, Nurmijärvi, Tuusula, Järvenpää ja Hyvinkää. Yli 2500 € tilaukset toimitamme yllämainituille alueille veloituksetta.

Luethan vuokrausehdot kokonaisuudessaan huolellisesti ennen varauspyynnön lähettämistä.