Kukkaseinä Joy

Näyttävä Joy-malliston kukkaseinä. Kukkaseinän koko 220 * 220 cm.

Kuljetusta varten kukkaseinä taitetaan keskeltä puoliksi, ja seinä kuljetetaan yhdessä osassa. Seinän rungon jouset ja renkaat tekevät kukkaseinän siirtämisestä ja pystyttämisestä helppoa. Kuljetuskoko: leveys 220 cm ja korkeus 110 cm. Kuljetukseen tarvitset pakettiauton.

Arki (ma-to) – tuotteiden nouto maanantaina klo 15
Viikonloppu (to-ma) – tuotteiden nouto torstaina klo 15

Toivottu vuokra-ajankohta ilmoitetaan kassalla.

249,00 

Näin vuokraus etenee:

Lisää haluamasi tuotteet ostoskoriin, ilmoita toivomasi vuokra-ajankohta kassalla ja lähetä varauspyyntö. Mikäli kaikki valitsemasi tuotteet ovat saatavilla, saat kolmen päivän sisällä sähköpostiisi varausvahvistuksen sekä varausmaksulaskun. Varausmaksu on 50 % varauksen kokonaishinnasta ja se tulee maksaa 14 vuorokauden sisään varauksen vahvistamisesta. Mikäli varausmaksua ei suoriteta ajallaan, varaus peruuntuu automaattisesti ja tuote vapautuu vuokrattavaksi. Alle 250 € arvoiset varaukset tai alle 30 vuorokautta ennen vuokra-ajan alkamista tehdyissä varauksissa varauksen kokonaishinta laskutetaan yhdessä erässä.

Mikäli jokin tuote ei ole saatavilla haluamallesi ajankohdalle, pyrimme löytämään tilalle vastaavan tuotteen. Tällöin lähetämme kolmen päivän sisällä sähköpostiisi varausehdotuksen, joka on voimassa kolme vuorokautta. Vahvistettuasi ehdotuksen saat varausmaksulaskun, joka on 50 % varauksen kokonaishinnasta. Mikäli varausmaksua ei makseta viikon kuluessa, varaus peruuntuu automaattisesti.

Nouda tuotteet varastoltamme Klaukkalasta joko maanantaina tai torstaina klo 15, riippuen valitsemastasi vuokra-ajankohdasta. Noudon yhteydessä tarkistamme varausnumeron sekä varaajan nimen. Tuotteet tulee palauttaa varastollemme Klaukkalaan vuokra-ajankohdastasi riippuen joko maanantaina klo 12 tai torstaina klo 12. Palautettujen tuotteiden tulee olla samassa kunnossa kuin noudettaessa.

Tuotteille on mahdollista tilata toimitus hintaan 349 € seuraaville alueille: Helsinki, Vantaa, Espoo, Nurmijärvi, Tuusula, Järvenpää ja Hyvinkää. Yli 2500 € tilaukset toimitamme yllämainituille alueille veloituksetta.

Luethan vuokrausehdot kokonaisuudessaan huolellisesti ennen varauspyynnön lähettämistä.