Leinikki valkoinen, 20 kpl

Valkoinen leinikki. Yksi tuotepaketti sisältää 20 silkkikukkaa.

Varsien pituudet: 10 kpl 47 cm ja 10 kpl 29 cm.

Arki (ma-to) – tuotteiden nouto maanantaina klo 14-16
Viikonloppu (to-ma) – tuotteiden nouto torstaina klo 14-16

Toivottu vuokra-ajankohta ilmoitetaan kassalla.

25,00 

Näin vuokraus etenee:

Lisää haluamasi tuotteet ostoskoriin, ilmoita toivomasi vuokra-ajankohta kassalla ja lähetä varauspyyntö. Mikäli kaikki valitsemasi tuotteet ovat saatavilla, saat kolmen päivän sisällä sähköpostiisi varausvahvistuksen sekä varausmaksulaskun. Varausmaksu on 50 % varauksen kokonaishinnasta ja se tulee maksaa 14 vuorokauden sisään varauksen vahvistamisesta. Mikäli varausmaksua ei suoriteta ajallaan, varaus peruuntuu automaattisesti.

Alle 250 € arvoiset varaukset tai alle 30 vuorokautta ennen vuokra-ajan alkamista tehdyissä varauksissa varauksen kokonaishinta laskutetaan yhdessä erässä. Jos vuokratuotteiden noutoon on alle 14 vrk varauksen tekemisestä, tulee maksu olla suoritettu ennen noutoa. Jos suoritus ei näy Bloom Decolla, luovutamme vuokratuotteet maksutodistusta vastaan.

Mikäli jokin tuote ei ole saatavilla haluamallesi ajankohdalle, pyrimme löytämään tilalle vastaavan tuotteen.

Nouda tuotteet varastoltamme Klaukkalasta joko maanantaina tai torstaina klo 14-16, riippuen valitsemastasi vuokra-ajankohdasta.Mikäli toivot toista ajankohtaa noudolle, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme. Noudot klo 16 jälkeen tai viikonloppuna lisäveloituksesta 99 €. Noudon yhteydessä tarkistamme varausnumeron sekä varaajan nimen. Huomioittehan tuotteiden noudossa, että osa vuokratuotteista vaatii esimerkiksi pakettiauton tai peräkärryn.

Palauta tuotteet joko maanantaina tai torstaina klo 10-12, riippuen valitsemastasi vuokra-ajankohdasta. Mikäli toivot toista ajankohtaa palautukselle, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme. Palautukset klo 16 jälkeen tai viikonloppuna lisäveloituksesta 99 €. Palautettujen tuotteiden tulee olla samassa kunnossa kuin noudettaessa.

Tuotteille on mahdollista tilata toimitus hintaan 349 € seuraaville alueille: Helsinki, Vantaa, Espoo, Nurmijärvi, Tuusula, Järvenpää ja Hyvinkää. Yli 2500 € tilaukset toimitamme yllämainituille alueille veloituksetta. Toimitus sisältää vuokraamon tuotteiden kuljetuksen ma-pe klo 8-16. Toimitus ei sisällä tuotteiden paikalleen asettelua ja somistusta kohteessa. Jos kohteen lähelle ei pääse autolla tai on saaressa, lasketaan tarjous erikseen.

Luethan vuokrausehdot kokonaisuudessaan huolellisesti ennen varauspyynnön lähettämistä.