Pylväs valkoinen, 90 cm

Valkoinen kukkapylväs. Somista pylväs valmiin malliston kukka-asetelmalla tai tilaa kustomoitu kukka-asetelma. Kukat ei sisälly pylvään vuokraan!

Sisältää yhden pylvään. Vuokrattavana kaksi 90 cm pylvästä.

Koko: korkeus 90 cm, leveys 40 cm.

Arki (ma-to) – tuotteiden nouto maanantaina klo 15
Viikonloppu (to-ma) – tuotteiden nouto torstaina klo 15

Toivottu vuokra-ajankohta ilmoitetaan kassalla.

30,00 

Näin vuokraus etenee:

Lisää haluamasi tuotteet ostoskoriin, ilmoita toivomasi vuokra-ajankohta kassalla ja lähetä varauspyyntö. Mikäli kaikki valitsemasi tuotteet ovat saatavilla, saat kolmen päivän sisällä sähköpostiisi varausvahvistuksen sekä varausmaksulaskun, joka on 50 % varauksen kokonaishinnasta. Mikäli varausmaksua ei makseta viikon kuluessa, varaus peruuntuu automaattisesti.

Mikäli jokin tuote ei ole saatavilla haluamallesi ajankohdalle, pyrimme löytämään tilalle vastaavan tuotteen. Tällöin lähetämme kolmen päivän sisällä sähköpostiisi varausehdotuksen, joka on voimassa kolme vuorokautta. Vahvistettuasi ehdotuksen saat varausmaksulaskun, joka on 50 % varauksen kokonaishinnasta. Mikäli varausmaksua ei makseta viikon kuluessa, varaus peruuntuu automaattisesti.

Nouda tuotteet varastoltamme Klaukkalasta joko maanantaina tai torstaina klo 15, riippuen valitsemastasi vuokra-ajankohdasta. Noudon yhteydessä tarkistamme varausnumeron sekä varaajan nimen. Tuotteet tulee palauttaa varastollemme Klaukkalaan vuokra-ajankohdastasi riippuen joko maanantaina klo 12 tai torstaina klo 12. Palautettujen tuotteiden tulee olla samassa kunnossa kuin noudettaessa.

Tuotteille on mahdollista tilata toimitus hintaan 349 € seuraaville alueille: Helsinki, Vantaa, Espoo, Nurmijärvi, Tuusula, Järvenpää ja Hyvinkää. Yli 2500 € tilaukset toimitamme yllämainituille alueille veloituksetta.

Luethan vuokrausehdot kokonaisuudessaan huolellisesti ennen varauspyynnön lähettämistä.