BLOOM DECO

Vuokrausehdot

Nouto ja palautus

Tuotteiden nouto ja palautus tapahtuu varastoltamme osoitteesta Yrittäjäntie 30 B, 01800 Klaukkala. Huomioittehan tuotteiden noudossa, että osa vuokratuotteista vaatii esimerkiksi pakettiauton tai peräkärryn.

Vuokra-ajanjaksoja on kaksi:

Arki (ma-to) – nouto maanantaina klo 14-16, palautus torstaina klo 10-12

Viikonloppua (to-ma) – nouto torstaina klo 14-16, palautus torstaina klo 10-12

Noudon yhteydessä tarkistamme varausnumeron sekä varaajan nimen.

Mikäli vuokratut tuotteet palautetaan myöhässä, perimme asiakkaalta seuraavan vuokrajakson hinnan (ma-to tai to-ma). Jos vuokrattuja tuotteita ei palauteta kolmen vuorokauden sisällä vuokra-ajan päättymisestä, tuote tulkitaan palauttamatta jätetyksi ja veloitamme palauttamatta jätettyjen tuotteiden uuden hankintahinnan. Bloom Deco Oy määrittää tuotteen hankintahinnan tapauskohtaisesti.

Asiakas ei saa luovuttaa tuotteita kolmannelle osapuolelle ilman Bloom Decon kirjallista lupaa.
Kuljetuksessa tulee ottaa huomioon tuotteiden huolellinen pakkaus ja asianmukainen kohtelu.

Tuotteiden toimitus
Yli 2500 € tilauksiin sisältyy tuotteiden toimitus ja nouto seuraavilla alueilla: Helsinki, Espoo, Vantaa, Hyvinkää, Järvenpää, Tuusula, Nurmijärvi. Hinta ei sisällä tuotteiden paikalleen asettelua kohteessa. Noutoa varten tuotteiden tulee olla valmiiksi pakattuna.

Tuotteille on mahdollista tilata toimitus hintaan 349 € seuraaville alueille: Helsinki, Vantaa, Espoo, Nurmijärvi, Tuusula, Järvenpää ja Hyvinkää. Yli 2500 € tilaukset toimitamme yllämainituille alueille veloituksetta. Toimitus sisältää vuokraamon tuotteiden kuljetuksen ma-pe klo 8-16. Toimitus ei sisällä tuotteiden paikalleen asettelua ja somistusta kohteessa. Noutoa varten tuotteiden tulee olla valmiiksi pakattuna. Jos kohteen lähelle ei pääse autolla tai on saaressa, lasketaan tarjous erikseen.

Tarkemmat toimitus- ja noutoajankohdat sovitaan erikseen jokaisen varauksen osalta.
Mikäli tarvitset toimituksen muualle kuin yllämainituille alueille, pyydäthän tarjouksen asiakaspalvelustamme vuokraamo@bloomdeco.fi.

Maksu- ja peruutusehto

Varausmaksu on 50 % varauksen kokonaishinnasta ja se tulee maksaa 14 vuorokauden sisään varauksen vahvistamisesta. Lasku varausmaksusta toimitetaan asiakkaan ilmoittamaan sähköpostiin. Mikäli varausmaksua ei suoriteta ajallaan, varaus peruuntuu automaattisesti ja tuote vapautuu vuokrattavaksi.

Loppulasku on 50 % varauksen kokonaishinnasta ja se tulee olla maksettuna 30 vrk ennen varauksen alkua. Lasku toimitetaan asiakkaan ilmoittamaan sähköpostiin kun varausmaksu on maksettu. Mikäli maksua ei suoriteta ajallaan, varaus peruuntuu automaattisesti ja tuote vapautuu vuokrattavaksi. Varausmaksua ei palauteta.

Alle 250 € arvoiset varaukset tai alle 30 vuorokautta ennen vuokra-ajan alkamista tehdyissä varauksissa varauksen kokonaishinta laskutetaan yhdessä erässä. Jos vuokratuotteiden noutoon on alle 14 vrk varauksen tekemisestä, tulee maksu olla suoritettu ennen noutoa. Jos suoritus ei näy Bloom Decolla, luovutamme vuokratuotteet maksutodistusta vastaan.

Hinnat sisältävät arvolisäveron (alv 24 %). Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin.

Mikäli varaus peruutetaan 30 vrk ennen vuokrausta, ja vuokrahinta on maksettu kokonaan, palautamme 50 % varauksen hinnasta. Jos varauksesta on maksettu varausmaksu 50 %, varausmaksua ei palauteta. Jos varaus peruutetaan alle 30 vrk ennen vuokrausta, emme palauta varausmaksua.

Force Majeure

Bloom Deco Oy:llä ei ole velvollisuutta täyttää sopimusta ylivoimaisen esteen edessä. Ylivoimaisia esteitä ovat mm. luonnoneste, sota, tulipalo, työsulku, lakko, vienti- ja tuontikielto, liikennehäiriö, valmistuksen lopettaminen, liikekannallepano tai jokin muu Bloom Deco Oy:stä riippumaton asia, joka estää sopimuksen täyttämisen.

Mikäli edellinen asiakas ei ole palauttanut vuokrattuja tuotteita, Bloom Deco Oy tarjoaa vastaavia tuotteita seuraavalle vuokraajalle. Jos vastaavia tuotteita ei ole tarjolla tai asiakas ei tarjottuja tuotteita hyväksy, Bloom Deco Oy palauttaa tuotteiden vuokrahinnan asiakkaalle.

Tuotteen vahingoittuminen

Asiakas on velvollinen korvaamaan vuokratuotteen hankintahinnan, mikäli tuote on kadonnut tai vahingoittunut huolimattomasta tai virheellisestä käsittelystä johtuen.

Bloom Deco Oy määrittää tuotteen hankintahinnan tapauskohtaisesti.

Mikäli tuotteen vahingoittuminen tai katoaminen aiheuttaa Bloom Deco Oy:lle vuokratulojen menetyksiä, asiakkaalta veloitetaan lisäksi menetetyt vuokratulot.

Korvausvelvollisuus koskee vuokratuotteiden lisäksi niiden suoja- ja pakkausmateriaaleja.

Kukka-asetelmista irtoaa ajan kanssa lehtiä ja satunnaisia kukkia. Normaalista kulumisesta aiheutuvia korjauskustannuksia ei veloiteta asiakkaalta.

Bloom Deco Oy:llä on oikeus määrittää tapauskohtaisesti johtuuko tuotteen vahingoittuminen normaalista kulumisesta vai huolimattomasta tai virheellisestä käsittelystä.

Viallinen tuote

Tuotteet ovat käytettyjä, joten tuotteissa voi olla käytön jälkiä. Tarkistamme kaikki tuotteet huolellisesti palautuksen yhteydessä ja vuokraamme ainoastaan hyväkuntoisia ja tietyt laatustandardit täyttäviä tuotteita.

Asiakkaan velvollisuutena on tarkistaa vuokraamansa tuotteet vuokrauksen alkaessa. Mikäli näissä havaitaan jotain vikaa tai puutteita, tulee asiasta ilmoittaa välittömästi Bloom Deco Oy:lle.

Palautuksen yhteydessä tai palautuksen jälkeen ilmoitettuja vikoja tai puutteita ei huomioida ja tuotteista veloitetaan sopimuksen mukainen hinta.